Brandt & Levie X Remeker

Brandt & Levie X Remeker

Tijd voor een nieuwe collab! Vanaf nu is onze nieuwe collab met Remeker kaas verkrijgbaar. In de 11 jaar die we bestaan, hebben we wel vaker kaas in worst gestopt. Maar nu gebruiken we niet zomaar kaas. De kaasmakers van Remeker worden door velen gezien als de beste kaasmakers van Nederland. De Jerseykoeien die op de klaverweides van boerderij De Groote Voort rondlopen, zorgen voor een extra romige melk die resulteert in een geweldige kaas.

De Remeker Ryp is de hoofdrolspeler in deze worst. Dit is een rauwmelkse natuurkorst kaas die 7 tot 8 maanden is gerijpt. Naast de Remeker kaas zit er een vleugje sechuanpepers dat zorgt voor wat extra citrustonen.

De collab is een GOLD label product, het is dus gemaakt van varkens van onder meer boerderij Sander’s Hof, waar alle varkens het gehele jaar buiten leven, in de aarde kunnen wroeten en lokale reststromen krijgen.

Samen met de Remeker kaas van de biologische Jerseykoeien zorgt dit voor een goudeerlijk product. Je vindt de Brandt & Levie X Remeker worst bij onze verkooppunten en in ons Gold label pakket, paasbox & kookbox.

 • Favorieten Box

  Normale prijs €44,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €44,95
  Favorieten Box
 • Gold Box

  Normale prijs €57,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €57,95
  Gold Box