MEET THE TEAM - Wouter Leeuwenburg

MEET THE TEAM - Wouter Leeuwenburg

Naam: Wouter Leeuwenburg
Functie: Sales Manager

Hoe ben je bij Brandt & Levie terechtgekomen? 

Via een vriendin kwam ik met Geert in contact. Zij vertelde tijdens een feestje over drie mannen die vanuit de horeca een worstmakerij waren begonnen en dat klonk heel tof. Tegelijkertijd las ik in een interview in Foodies magazine dat ze bij Brandt & Levie op zoek waren naar een productiehandje. Ik was net mijn studie aan het afronden en dat leek mij leuk. Een paar weken later kon ik beginnen. Dat is nu 11 jaar en 5 maanden geleden.
 

Wat vind je het leukst aan werken voor Brandt & Levie?

De vibe binnen het bedrijf en de producten die we maken. De lovende reacties van klanten en consumenten wanneer ze over ons bedrijf  horen of onze producten proeven maakt me trots. Dat geeft iedere keer weer een goed gevoel en daardoor ga ik met veel plezier naar werk.

 

Samuel, Jiri en Geert hebben even geen inspiratie meer en vragen jou de nieuwe worst-smaak te bedenken. Met welke smaak ga je ons verrassen?

Ik vind het altijd leuk om allergenen met elkaar te combineren. Daar komen vaak de meest verrassende smaken uit. Ik ga voor braadworst met ansjovis, peperoncini, peterselie en parmezaan.
 • Favorieten Box

  Normale prijs €42,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €42,95
  Favorieten Box
 • Gold Box

  Normale prijs €52,50
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €52,50
  Gold Box
 • Classics Box

  Normale prijs €47,50
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €47,50
  Classics Box
 • Pittige Box

  Normale prijs €47,50
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €47,50
  Pittige Box
1 van 4