MEAT THE TEAM - Tijmen van der Stoel

MEAT THE TEAM - Tijmen van der Stoel

Sinds kort hebben we een nieuw gezicht rondlopen in onze worstmakerij, maak kennis met onze nieuwe salesmanager van Brandt en Levie; Tijmen van der Stoel! 

 

Wat maakte dat je bij Brandt & Levie wilde werken?

Soms heb je van die merken die je altijd blijft volgen, omdat ze megalekkere (biologische) producten maken en echt streven naar dingen positief veranderen in de wereld. Dat is Brandt & Levie voor mij. Toen ik deze kans voorbij zag komen wist ik meteen dat ik hier blij kon worden. Gelukkig mag ik nu al mijn passie en energie inzetten om samen te bouwen aan een betere toekomst; beter vlees!  

 

Wat zijn je dromen of ambities binnen het bedrijf?

Mijn droom is dat iedereen onze missie gaat leven. Niet iedereen hoeft vegan of vegetarisch te worden maar het zou wel mooi zijn als we allemaal één dag(je) minder vlees gaan eten. We moeten er samen voor zorgen dat we de wereld een stukje beter achterlaten. Mijn manier is met heel veel plezier bouwen aan dit prachtige merk.  

 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden, op het strand met mijn gezin of zelf tijdens het kitesurfen. Op deze momenten ben ik het gelukkigst. Op deze momenten ben ik mij er ook erg van bewust dat we samen moeten knokken voor de natuur.  

 

Welk Brandt en Levie product is jouw favoriet?

Na een lange dag op het water of aan zee word ik er blij van om gezellig met vrienden of mijn familie te BBQ'en, dan eten we graag lekkere salade en een venkel worst bijvoorbeeld. Echt een bom aan smaak, mijn kids vinden de klassieke hotdog bijvoorbeeld heerlijk. 

 • Favorieten Box

  Normale prijs €44,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €44,95
  Favorieten Box
 • Gold Box

  Normale prijs €57,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €57,95
  Gold Box