VOOR BEDRIJVEN

WIL JIJ OOK WERKEN MET BRANDT & LEVIE PRODUCTEN? GAAN WE SAMEN ERVOOR ZORGEN DAT HEEL NEDERLAND ALLEEN NOG MAAR LEKKERE EN GOEDE WORST EET?


Sinds 2011 hebben we maar één missie: mensen inspireren beter vlees te eten door de lekkerste charcuterie van het land te maken. Sinds onze start hebben we een sterk merk gebouwd en we bouwen ons merk met jou graag verder uit.

MELD JE AAN ALS KLANT

In de afgelopen jaren zijn er vele worstfans en Brandt & Levie ambassadeurs erbij gekomen: vakmensen uit de retail en horeca die met lekkere producten willen werken die geliefd zijn onder hun klanten en gasten. Van droge en verse worst tot aan pancetta en patés: alles maken we met van onze eigen goed gehouden varkens of biologisch gecertificeerd Nederlands vlees.
We werken met een vast assortiment dat periodiek wordt aangevuld met te gekke collabs (zoals met Reypenaer en Laphroaig), culinaire seasonals en bijzondere specials (zoals SNERT).

Bekijk assortiment

Klant worden?

Wil je ook bouwen aan onze missie en zoek jij een culinaire toevoeging aan je assortiment? Vul dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze producten zijn ook direct te bestellen via inONE. Nog geen account? Vraag via ons een account aan.

Vul het formulier in
 • Verse worst fanbox

  Normale prijs €45,95
  Normale prijs €45,95 Aanbiedingsprijs €45,95
  Verse worst fanbox
 • Borrelpakket

  Normale prijs €35,00
  Normale prijs €39,00 Aanbiedingsprijs €35,00
  Borrelpakket
  Aanbieding
 • Verse worst tasting

  Normale prijs €48,50
  Normale prijs €48,50 Aanbiedingsprijs €48,50
  Verse worst tasting
 • Koude dagen box

  Normale prijs €39,50
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €39,50
  Koude dagen box