VOOR BEDRIJVEN

WIL JIJ OOK WERKEN MET BRANDT & LEVIE PRODUCTEN? GAAN WE SAMEN ERVOOR ZORGEN DAT HEEL NEDERLAND ALLEEN NOG MAAR LEKKERE EN GOEDE WORST EET?


Sinds 2011 hebben we maar één missie: mensen inspireren beter vlees te eten door de lekkerste charcuterie van het land te maken. Sinds onze start hebben we een sterk merk gebouwd en we bouwen ons merk met jou graag verder uit.

MELD JE AAN ALS KLANT

In de afgelopen jaren zijn er vele worstfans en Brandt & Levie ambassadeurs erbij gekomen: vakmensen uit de retail en horeca die met lekkere producten willen werken die geliefd zijn onder hun klanten en gasten. Van droge en verse worst tot aan pancetta en patés: alles maken we met van onze eigen goed gehouden varkens of biologisch gecertificeerd Nederlands vlees.
We werken met een vast assortiment dat periodiek wordt aangevuld met te gekke collabs (zoals met Reypenaer en Laphroaig), culinaire seasonals en bijzondere specials (zoals SNERT).

Bekijk assortiment

We werken uitsluitend met goed gehouden varkens. Dit zijn onze eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem. Alle boerderijen voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn. Alle producten die we van onze eigen varkens maken krijgen een Gold Label en de biologische producten een Pink Label. Ons Pink Label is Skal gecertificeerd. Skal is de onafhankelijke stichting die er op toe ziet dat biologische producten in Nederland voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.

Bekijk Skal certificaat

In 2023 zijn we achter de schermen in onze worstmakerij heel druk geweest om onze kwaliteits-waarborging en processtandaardisatie verder te professionaliseren. Met als doel om IFS gecertificeerd te worden, IFS (‘International Featured Standards’) is één van de hoogste keurmerken op het gebied van borging van kwaliteit en voedselveiligheid.
Onze inspanningen zijn beloond: we hebben de certificering behaald! Een certificering waar we als team bijzonder trots op zijn. 

Bekijk IFS certificaat

Klant worden?

Wil je ook bouwen aan onze missie en zoek jij een culinaire toevoeging aan je assortiment? Vul dit formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze producten zijn ook direct te bestellen via inONE. Nog geen account? Vraag via ons een account aan.

Vul het formulier in
 • De Worstclub

  Normale prijs €0,01
  Normale prijs €0,01 Aanbiedingsprijs €0,01
  De Worstclub
 • Fan Box Vers

  Normale prijs €49,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €49,95
  Fan Box Vers
 • Borrel Box

  Normale prijs €43,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €43,95
  Borrel Box
 • Tasting Box

  Normale prijs €54,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €54,95
  Tasting Box