Welkom bij de WORSTCLUB

Wat is de worstclub?

Met de Worstclub brengen we ons voormalig worstabonnement naar het next level. Het doel van de Worstclub is samen genieten van de lekkerste, verantwoorde worst. Niet alleen van onze reguliere smaken, maar ook van al die andere smaken die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Eens per twee maanden ontvangen alle aangesloten worstfans een pakket met verschillende, bijzondere smaken worst. Handgemaakt en uitsluitend van goed gehouden, Nederlands varken.

Het pakket bestaat altijd uit een combinate van 2 droge worsten, 5 smaken braadworst en een extraatje. Maar de lekkerste worst thuisbezorgd is niet het enige voordeel...

Content en korting

Sluit je je aan bij de Worstclub dan krijg je meer dan alleen worst. Exclusief voor de Worstclub maakt Samuel Levie maandelijks verschillende recepten om jou next level van je worst te laten genieten. Naast de maandelijkse recepten brengen we je kookvideo's en als extra bonus krijg je als worstfan standaard 10% korting in onze webshop.

samen voor beter vlees

beter vlees?

Brandt & Levie werkt naar een wereld waarin alle varkens een goed leven buiten in de wei hebben. Helaas is dat nu nog niet het geval. Al onze producten worden gemaakt danwel van biologisch varken van Nederlandse bodem of van onze eigen varkens die buiten in de wei van bevriende boeren opgroeien. Door je aan te sluiten bij de Worstclub steun je ons in onze missie: een toekomst realiseren waarin alle varkens een fijn buitenleven leiden. Steun onze missie, sluit je aan bij de Worstclub!

Sluit je aan
 • De Worstclub

  Normale prijs €0,01
  Normale prijs €0,01 Aanbiedingsprijs €0,01
  De Worstclub
 • Favorieten Box

  Normale prijs €44,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €44,95
  Favorieten Box
 • Fan Box Vers

  Normale prijs €49,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €49,95
  Fan Box Vers
 • Borrel Box

  Normale prijs €43,95
  Normale prijs Aanbiedingsprijs €43,95
  Borrel Box

Ben je al lid?

Ben je al lid en wil je inloggen om toegang te krijgen tot exclusieve content? Klik dan op onderstaande button.

Login