ONS VERHAAL

DRIE AMSTERDAMSE CHEFS IN ITALIË

Als chefs draaiden we onze eerste worsten in de keukens van de Amsterdamse horeca. Daar begon onze liefde voor worst. Om de beste droge worst te leren maken, reisden we af naar Italië. In het land van de beste gedroogde vleeswaren liepen we stage bij gerenommeerde slagers zoals de familie Savigni en Dario Cecchini. Maar misschien leerden we nog het meest van Carlo Petrini, oprichter van Slow Food international. Een organisatie die zich inzet voor good, clean & fair food. 

WORSTMAKERIJ MET EEN MISSIE

We zagen ondertussen dat veel worst gemaakt wordt van varkens die een slecht leven hebben gehad. Dat moest anders. Een goed varkensleven zorgt voor een goede kwaliteit vlees. We kwamen met een missie terug in Nederland en begonnen aan ons avontuur: een eigen worstenmakerij. Waar we met de hand de lekkerste worst maken van het beste varken. Naar eigen recept, in spannende smaakcombinaties en met verrassende ingrediënten. 

GOED GEHOUDEN VARKEN

ONZE VARKENS

We werken uitsluitend met goed gehouden varkens. Dit zijn onze eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem. Alle boerderijen voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn. Het gehele varken zie je terug in ons assortiment. Niets gaat verloren. Alle producten die we van onze eigen varkens maken krijgen een Gold Label en de biologische producten een Pink Label. Ons Pink Label is SKAL gecertificeerd. 

Onze goed gehouden varkens komen van deze boerderijen:

Sanders Hof
Den Elshorst
Kees Scheepens

Het Nederlands biologisch varkensvlees kopen wij in bij De Groene Weg en Deli Harmony.

Bezoek onze webshop