BBQ WORST MET KOREAN COLESLAW

BBQ WORST MET KOREAN COLESLAW

OOK DEZE TACO’S EET JE MET ONZE BBQ-WORST 

We hebben al eerder laten zien dat onze BBQ-worsten heel goed gaan op taco’s. Nu hebben we nog een recept dat heel gemakkelijk is om te maken en ideaal is om met een tortilla uit het vuistje te eten. Je kan voor dit recept onze naturel BBQ-worsten nemen, maar de BBQ chorizo zou ook zeker goed smaken.

BEREIDINGSWIJZE

Snijd spitskool, rode peper en de radijsjes dun, de koriander grof en de bosui in dunne ringen. Mix de mayonaise, gochujang, sesamolie, sojasaus en limoensap goed door elkaar totdat een egale saus wordt en maak de spitskool, rode peper, radijsjes en bosui aan met de saus. Zet opzij.

Grill de BBQ-worsten op de barbecue of bak ze aan in de pan. Rooster kort de tortilla’s op het vuur.

Snijd de worsten in plakken en beleg de tortilla’s met de worsten en coleslaw. Maak af met koriander en sesamzaad. Als het voor jou niet heet genoeg kan, doe je er nog een beetje sriracha of andere hot sauce naar keuze op je taco.

1 van 4