Als de toegift waarop je hoopte voordat het vakantiegevoel vervliegt presenteren wij nog een mooi broodjes recept. Vanaf morgen regent het en sta je weer met je regenjas en capuchon te mopperen. Dus pak dit moment en volg ons voorbeeld.
Kolen in de fik, worst grillen, frisse salade erbij. En dan mag je de rest van de week weer netjes in het gareel lopen, met poncho. Dat wel!
Kolen in de fik, worst grillen, frisse salade erbij. En dan mag je de rest van de week weer netjes in het gareel lopen, met poncho. Dat wel!
Ingrediënten
1 Stokbrood,
3 Brandt & Levie Cheddar & Jalapeño worsten
150 g Rode kool
2 bosuitjes,
sap van 1 limoen,
handje dille,
4 el knapperige mais,
3 el mayo,
Zout en peper.
Bereidingswijze
Ik snij de rode kool en spitskool flinterdun op de mandoline, gooi het samen met bosui, dille en de helft van de mais in een schaal. Limoensap en mayo erbij, flink wat zout en peper, goed doorhusselen tot het fris en crunchy is. Intussen bak ik de worsten rustig bruin in de pan tot de cheddar er verleidelijk uit begint te lopen. Stokbrood opensnijden, worst erin, dikke laag slaw erover en afmaken met nog wat extra mais voor de crunch. Bam, broodje klaar.