Spruitjes: of je houdt ervan of je vindt ze helemaal niks. Maar met dit recept wordt zelfs de grote spruitjes-hater fan van deze groente. Misschien wel dankzij onze braadworst met knoflook en peterselie. Dus waar wacht je op?
Ingrediënten
- 500 gram spruiten
- 3 knoflook peterselie worsten
- olijfolie
- 2 rode uien
- 2 tenen knoflook
- 1 tak rozemarijn
- oud brood
Bereidingswijze
- Snijd rode uien in dunne ringen en knoflook fijn.
- Bak worsten aan in scheut olijfolie tot ze kleuren. Haal de worsten uit de pan.
- Fruit in dezelfde pan de uien en knoflook aan en bak gehalveerde en gewassen spruiten mee met fijngehakte rozemarijn en eventueel wat 🌶 vlokken! Bak een minuut of 10 hard aan.
- Leg nu alles in een oven schotel. Leg de worsten en broodkruim erop. Bak 10 - 15 minuten af in een op 180 graden voorverwarmde oven