Crispy Brussel sprouts

Crispy Brussel sprouts

Spruitjes: of je houdt ervan of je vindt ze helemaal niks. Maar met dit recept wordt zelfs de grote spruitjes-hater fan van deze groente. Misschien wel dankzij onze braadworst met knoflook en peterselie. Dus waar wacht je op?

Ingrediënten

  • 500 gram spruiten
  • 3 knoflook peterselie worsten
  • olijfolie 
  • 2 rode uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tak rozemarijn
  • oud brood

Bereidingswijze

  1. Snijd rode uien in dunne ringen en knoflook fijn.
  2. Bak worsten aan in scheut olijfolie tot ze kleuren. Haal de worsten uit de pan.
  3. Fruit in dezelfde pan de uien en knoflook aan en bak gehalveerde en gewassen spruiten mee met fijngehakte rozemarijn en eventueel wat 🌶 vlokken! Bak een minuut of 10 hard aan. 
  4. Leg nu alles in een oven schotel. Leg de worsten en broodkruim erop. Bak 10 - 15 minuten af in een op 180 graden voorverwarmde oven
  • De Worstclub

    Normale prijs €0,01
    Normale prijs €0,01 Aanbiedingsprijs €0,01
    Brandt & Levie - eet beter vlees - goed gehouden varkens - culinair - abonnement - worst abonnement - droge worst - verse worst - worst - recepten - thuis chef - thuis kok - lokaal
  • Fan Box Vers

    Normale prijs €49,95
    Normale prijs Aanbiedingsprijs €49,95
    Brandt & Levie - eet beter vlees - goed gehouden varkens - verse worst - saucisson - pink label - gold label - braadworsten - rozemarijn en eekhoorntjesbrood - truffel - venkelzaad en rode wijn - citroen en tijm - knoflook en peterselie - worst box - fan box - worst pakket