Crispy Brussel sprouts

Crispy Brussel sprouts

Spruitjes: of je houdt ervan of je vindt ze helemaal niks. Maar met dit recept wordt zelfs de grote spruitjes-hater fan van deze groente. Misschien wel dankzij onze braadworst met knoflook en peterselie. Dus waar wacht je op?

Ingrediënten

  • 500 gram spruiten
  • 3 knoflook peterselie worsten
  • olijfolie 
  • 2 rode uien
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tak rozemarijn
  • oud brood

Bereidingswijze

  1. Snijd rode uien in dunne ringen en knoflook fijn.
  2. Bak worsten aan in scheut olijfolie tot ze kleuren. Haal de worsten uit de pan.
  3. Fruit in dezelfde pan de uien en knoflook aan en bak gehalveerde en gewassen spruiten mee met fijngehakte rozemarijn en eventueel wat 🌶 vlokken! Bak een minuut of 10 hard aan. 
  4. Leg nu alles in een oven schotel. Leg de worsten en broodkruim erop. Bak 10 - 15 minuten af in een op 180 graden voorverwarmde oven
  • Droge worst 5 favorieten

    Normale prijs €36,00
    Normale prijs €36,00 Aanbiedingsprijs €36,00
    Favoriete delicatesse worst
  • Droge worst gold label

    Normale prijs €50,50
    Normale prijs €50,50 Aanbiedingsprijs €50,50
    Droge worst gold label
  • Droge worst classics

    Normale prijs €42,00
    Normale prijs €42,00 Aanbiedingsprijs €42,00
    Droge worst classics
  • Droge worst pittig

    Normale prijs €36,00
    Normale prijs Aanbiedingsprijs €36,00
    Droge worst pittig
1 van 4