Geroosterde hutspot

Brandt & Levie - eet beter vlees - goed gehouden varkens - koken - culinair - recept - hutspot - winterse gerechten - wortel  - geroosterd hutspot - ui - aardappelen

Vorige winter verbleef Samuel Levie in het Franse vakantiehuisje van z'n ouders. Het weer was guur en Sam en z'n gezin snakte naar een dampend heet bord met hutspot. Tijdens het koken kwamen ze erachter dat er helemaal geen pureestamper in het huis was, dus werd het improviseren geblazen. En zo ontstond er een heerlijk geroosterd hutspotrecept.

Voor 3 personen

2 penen
2 pastinaken
2 grote aardappelen
3 Brandt & Levie worsten
1 tak salie

Schil de groenten en snijd in de lengte in plakken. Kook een minuut of 5 in water met ruim zout. Bak de worsten in een klont boter aan tot ze kleur hebben en bak de salie ermee. Leg de groenten in een ovenbestendige pan en druppel hier het vet uit de worstenpan overheen. Rooster 20 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Leg de worsten er tussen en rooster nog 10 minuten mee. Enjoy!

  • De Worstclub

    Normale prijs €0,01
    Normale prijs €0,01 Aanbiedingsprijs €0,01
    Brandt & Levie - eet beter vlees - goed gehouden varkens - culinair - abonnement - worst abonnement - droge worst - verse worst - worst - recepten - thuis chef - thuis kok - lokaal
  • Fan Box Vers

    Normale prijs €49,95
    Normale prijs Aanbiedingsprijs €49,95
    Brandt & Levie - eet beter vlees - goed gehouden varkens - verse worst - saucisson - pink label - gold label - braadworsten - rozemarijn en eekhoorntjesbrood - truffel - venkelzaad en rode wijn - citroen en tijm - knoflook en peterselie - worst box - fan box - worst pakket