Groenteworst Naan met gerookte aubergine-yoghurt

Recepten - groenteworst - naan - Brandt en Levie - Samuel levie - Lekker eten - Leonie Koker - Curry Madras & Kokos

Warme, zachte naan. Gerookte aubergine-yoghurt met knoflook. Dotjes mango chutney. En natuurlijk onze groenteworst zonder bullshit, maar met Curry Madras, kokos en bloemkool. Afgetopt met verse koriander en een dikke laag Bombaymix voor die knapperige knal. 

Ingrediënten

2 Brandt & Levie Groenteworsten (Curry Madras & Kokos met Bloemkool) 
1 aubergine
150 g yoghurt
1 teen knoflook
1 el boter, zout
2 naan broden
2 el mango chutney
Verse koriander
2 handjes Bombaymix 

 

Bereidingswijze 

Pof de aubergine op open vuur of onder de grill tot het vel zwart is en het vruchtvlees zacht. Laat even afkoelen, trek het vel eraf en prak het vruchtvlees fijn. 

Smelt wat boter in een pannetje, doe er een fijngesneden teentje knoflook bij en bak tot het begint te kleuren en lekker ruikt. Meng dit met yoghurt en wat zout, en roer door de geprakte aubergine. Bak de worsten in een pan tot ze goudbruin en gaar zijn. Warm de naan kort op in een pan of oven. 

Smeer de aubergine-yoghurt op de naan, voeg wat mango chutney toe, leg er een worst op, strooi er koriander over en maak het af met een flinke hand Bombaymix. Klaar om op te vouwen en op te eten.