EEN SNELLE HAP DIE BIJ IEDEREEN IN DE SMAAK VALT
Voor de keren dat je even wat minder zin hebt om te koken, zijn er recepten zoals deze. Recepten die gegarandeerd in de smaak vallen en in een handomdraai op tafel staan. Natuurlijk kun je er voor kiezen om de pizzabodem ook zelf te maken -eigenlijk lekkerder- maar dit keer gebruiken we voor het gemak een kant-en-klare deegrol.
Ingrediënten
1 rol pizzadeeg
1 Brandt & Levie braadworst - Rozemarijn & Eekhoorntjesbrood
een paar eetlepels crème fraiche
50 gram pancetta
1/2 peer
roodlof
olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Bak de worst in een pan gaar, laat even rusten en snij in stukjes. Rol het deeg uit en besmeer deze met een dun laagje crème fraiche. Snij de peer in dunne plakken, de pancetta in blokjes en de roodlof in reepjes. Beleg de pizza met peer, blokjes pancetta, en worst. Besprenkel met wat olijfolie en bak hem 10 minuten af in een knetter hete oven. Pas wanneer hij eruit komt, gaat de roodlof erop en wat zwarte peper. Mangiare!