ONZE THAI CURRY WORST IS WEER VERKRIJGBAAR EN PAST UITSTEKEND OP EEN BROODJE
We hebben groot nieuws: vanaf heden is ons assortiment uitgebreid met vier extra smaken verse worst. Je hoort het goed: vier extra smaken verse worst! Eén daarvan is de Thai curry worst gemaakt van limoenblad, laos, knoflook, vissaus en rode peper. Hoe je ‘m serveert? Op een baguette bijvoorbeeld.
Ingrediënten
3 el mayonaise
1 tl sesamolie
1 limoen
1 halve winterpeen
3 radijsjes
1 little gem
1 rode peper
1 avocado
2 Brandt & Levie Thai curry verse worsten
2 demi-baguettes
BEREIDINGSWIJZE
Maak eerst de limoenmayo: meng mayonaise met een paar druppels sesamolie (ongeveer 1 tl) en de zest van één limoen. Rasp de wortel, snij de radijsjes zeer dun en de avocado’s in dunne pakken. Was de little gems en gebruik 1 à 2 bladeren per baguette. Snij de rode peper in dunne ringen, haal eventueel de zaadlijsten eruit als je het niet te pikant wil hebben.
Bak de worsten in een pan gaar.
Besmeer de baguette met de limoenmayo: wees niet zuinig, maar besmeer alles lekker royaal. Beleg de baguettes met de wortel, radijsjes, avocado en little gems. Leg vervolgens de worsten op de baguettes en strooi de rode peper over de worsten. Serveer met een partje limoen (waarvan je de zest net hebt geraspt).