Toad in the Hole

Toad in the Hole

Toad in the Hole is Brits comfortfood. Johannes van Dam deelde zijn recept en noemde daarbij onze worst zijn favoriete saucijzen. Een groot compliment, maar een nog groter compliment is het als onze Toads in jouw Hole belanden. Voor dit recept hebben we een grote cakeblik gebruikt, maar gebruik vooral een braadslee als je die hebt. 

 

4 peterselie en knoflook worsten van Brandt & Levie
2 eieren
125 g bloem
150 ml lekkere bouillon
150 ml melk
zout en peper
40 g roomboter


Meng de melk met de bouillon en voeg al roerend de bloem toe. Zorg dat er geen klontjes in het beslag zitten. Voeg vervolgens de eieren en zout en peper naar smaak toe en roer alles goed los. Laat het mengsel een uurtje rusten.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bak de saucijzen om en om in de boter in een braadslee waar ze ruim in passen tot ze beginnen te kleuren. Haal de braadslee van het vuur en giet direct het beslag rond de worsten. Zet de braadslee meteen een minuut of 25 in de oven.

Het geheel moet mooi goudbruin en, zoals de Engelse familie van Samuel Levie zegt, lekker huffy puffy worden. Eet met een frisse salade en eventueel mosterd of jus.

  • Droge worst 5 favorieten

    Normale prijs €35,00
    Normale prijs €35,00 Aanbiedingsprijs €35,00
    Droge worst 5 favorieten
  • Droge worst classics

    Normale prijs €41,00
    Normale prijs €41,00 Aanbiedingsprijs €41,00
    Droge worst classics
  • Droge worst gold label

    Normale prijs €49,50
    Normale prijs €49,50 Aanbiedingsprijs €49,50
    Droge worst gold label
  • Droge worst pittig

    Normale prijs €35,00
    Normale prijs Aanbiedingsprijs €35,00
    Droge worst pittig
1 van 4