Dit recept, dat zo gemakkelijk is om te maken dat je het eigenlijk geen recept mag noemen, is voor iedereen die zijn of haar ei-repertoire wil uitbreiden. Onze braadworst met truffel is een uitstekende toevoeging aan een klassiek omelet. Een breakfast for champions
4 eieren
2 Brandt & Levie braadworsten truffel
Roomboter om te bakken
Kervel
Klop eieren los. Haal de worsten uit hun vel en bak de truffelworst rul in een koekenpan met een beetje boter. Haal het vlees uit de pan. Maak nu twee omeletten. Giet hiervoor de helft van de ei in de hete pan en roer in de omelet zodat deze een beetje luchtig wordt. Als het ei begint te stollen wacht je een minuut. Leg nu de helft van het vlees op het midden van de omelet en klap deze dicht. Laat heel even rusten in de pan en draai de omelet om en laat nog een seconde of vijftien aan de andere kant bakken. Haal de omelet uit de pan. Doe een klein klontje boter in de pan en bak nu de tweede omelet met het resterende vlees.
Serveer op toast met een beetje kervel erbij.