We knakken ze één voor één

We knakken ze één voor één

EK = ECHTE KNAKWORSTEN


Afgelopen zondag zaten we voor de buis tijdens een weinig spectaculaire eerste helft Nederland – Oekraïne. Om de feestvreugde een beetje op te krikken besloten we tijdens de rust een rondje hotdogs te maken met onze echt knakkende knakworsten. En ja hoor, de tweede helft werd het ineens een feestje. Dat kan geen toeval zijn, toch?! Dus vanaf nu delen we voor iedere wedstrijd een nieuw broodje knakworst. Hét recept voor de winst. We knakken ze een voor een! En als heel Nederland meedoet, knakken we ons rechtstreeks naar de finale. Op naar het kampioenschap, dit EK is van ons!


DE OPSTELLING


De hotdog, of op z’n Hollands, het broodje knakworst. Het begint allemaal met een solide basis. Op de as beginnen we met een ijzersterk selectie van het beste biologische varkensvlees gerookt op een mix van appel- en eikenhout. Dat roken deden we tot in perfectie zodat de knakworst ook écht knakt. Op de flanken viel onze keuze op een heerlijk zacht broodje.


De verdere verdere opstelling is voor iedere thuiscoach, excuus, thuiskok verschillend. Omdat we het hier over het EK hebben en niet over de regionale amateurcompetitie, slaan we de kant-en-klaar sauzen van de supermarkt over. De echte kampioen maakt ze zelf. Heb je daar wat hulp bij nodig? Klik dan op deze link. Daar vertellen we je precies hoe je onze signature hotdogsauzen zelf maakt: chipotle ketchup, mosterd en hotsauce.


Houd ook onze socials in de gaten. Op iedere wedstrijddag van Nederland posten we een nieuw hotdogrecept. Heb jij onze hotdogs nog niet in huis? Bestel de Hotdogparty-box in onze webshop met de klassieke knak (biologisch) én de bietenknak, die voor 30% uit groente bestaat. Minder vlees, net zo knakking lekker.

1 van 4